1a Jornada d'escriptors del Baix Llobregat

Col·loqui i recital poètic l'1.03.08 entorn el tema “Relacions entre la literatura catalana i castellana al Baix Llobregat”. Organitzat pel Fòrum Gaspar de Preses. Biblioteca Aigüestoses, Avinguda Constitució, 24, Sant Andreu de la Barca.

La jornada va tenir com a tema les relacions de la literatura catalana i castellana al Baix Llobregat i va comptar amb la presència de José Luis García Herrera (resident a Abrera) com a moderador i dels ponents Goya Gutiérrez (Castelldefels), Jordi Boladeras (Sant Vicenç dels Horts), Jose Antonio Arcediano (Sant Vicenç dels Horts, Andreu Gonzalez Castro (Martorell), Iván Sánchez Moreno (Martorell), Jesús Ballaz Zabalza (Molins de Rei) L'acte va consistir en una taula rodona, col.loqui i recital poètic i va estar adreçat als autors locals o persones interessades en la creació literària i públic en general.

Durant l'acte es va presentar la revista Full Tànit, publicació literària de Sant Andreu de la Barca editada pel Taller d'escriptura creativa Tànit, sota l'auspici del Fòrum Cultural Gaspar de Preses.